Bostadsalu.se

Hitta bostäder till försäljning.

Bostad till försäljning i Lund

78 m2 lägenhet i Lund till försäljning

Ny renoverad lägenhet

Välkommen till ett hem där varje dag känns som en strålande söndag! Denna totalrenoverade pärla ligger i en av stadens absolut bästa bostadsrättsföreningar – helt obelånad och fylld av härlig gemenskap. Här är allt redo för dig att packa upp och börja njuta av ditt nya liv!

Lägenheten är smart planerad för den sociala drömtillvaron. Kök, matplats och vardagsrum smälter samman i en perfekt harmoni utan att allt upplevs vara i samma rum och med sitt söderläge badar hela hemmet i ljus och värme. Här kan du njuta av allt från att tillaga en gourmetmiddag i det stilrena köket till att sippa kaffet på den soliga balkongen – varje stund känns som ett litet äventyr.

De rogivande sovrummen är placerade mot den svala norrsidan, vilket gör dem till perfekta oaser för en god natts sömn. Centralt i lägenheten ligger det eleganta badrummet, utrustat med en praktisk tvättpelare och en lyxig dusch med glasväggar – ditt alldeles egna hemmabaserade spa! Föreningen kommer inom snar framtid initiera det planerade stambytet och då kommer badrummet ersättas med ett helt nytt. Helkaklat standardutförande bekostas av föreningen men den kreativa kan även bidra om särskilda materialval önskas.

Och vet du vad det bästa är? Det är bara att flytta in! Är du redo att ta steget mot ditt nya, bekväma liv, kan vi dessutom erbjuda ett snabbt tillträde. Så varför vänta? Den här lägenheten väntar på dig.

Brf Linero erbjuder sina medlemmar inte bara ett try...